Contact: 020-2260055

NieuwsSamenwerking ITGilde en CISOfy

8 december 2016, Amstelveen
ITGilde en CISOfy hebben een intentieverklaring getekend voor het uitrollen van het reseller-programma binnen Nederland. Beide partijen gaan een pilot uitvoeren om aangesloten leden van ITGilde te voorzien van zowel technische kennis als marktinzichten rondom softwareoplossing Lynis Enterprise. Met de samenwerking komt extra mankracht beschikbaar om de diverse marktsegmenten beter te kunnen bedienen.

Lynis Enterprise is een oplossing die bedrijven zelf in staat stelt om een APK uit te voeren van IT-systemen, met de nadruk op Linux, macOS en het Unix-platform. Huidige klanten zijn bedrijven die o.a. aan regelgeving moeten voldoen, accountancykantoren, auditors en IT-dienstverleners. Zij bevinden zich wereldwijd en de bedrijfsgrootte varieert van enkele tot duizenden medewerkers en/of systemen. Door regulering en aandacht rondom het meldpunt datalekken, helpt Lynis Enterprise met betere controles vanuit de organisatie zelf.

"De samenwerking met CISOfy geeft goed de kracht weer van samenwerkende ondernemers die kansen genereren; als eenpitter krijg je deze kansen natuurlijk niet; samen Sterker, Beter en Slimmer!" - Pieter Izeboud, mede-eigenaar ITGilde B.V.

"Deze samenwerking geeft ons de capaciteit om te groeien in ons thuisland. ITGilde is bijzonder door de samenstelling van aangesloten zelfstandige ondernemers. Hierdoor zijn ze als partij gespecialiseerd in Linux en Unix en gelijktijdig toch divers qua kennis. Dit soort ondernemers heeft, net als wij, integriteit hoog in het vaandel staan. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking." - Michael Boelen, oprichter en eigenaar CISOfy.

Over ITGilde
ITGilde is een coöperatie die zelfstandigen op het gebied van Linux, Unix en beveiliging verenigt. Klanten kunnen expertise inhuren op het gebied van consultancy, migratietrajecten en trainingen. Inmiddels telt de coöperatie 85 leden.

Over CISOfy
CISOfy is gespecialiseerd in de beveiliging van Linux- en Unix-systemen. De bijbehorende dienst, genaamd Lynis Enterprise, is beschikbaar online (SaaS) of wordt geïnstalleerd binnen het eigen netwerk.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen op 020-2260055 of via press@cisofy.com